Wednesday, 20 July 2011

Macam makan nasi ;)

Ya Allah kesiannya blog Special Sugar nie... Insya Allah saya berazam nak selalu update blog nie... Insya Allah akan cuba sedaya upaya mencari masa untuk mengupdate blog ini selalu... Sebabnya dah banyak produk-produk baru lagi di Special Sugar.
Red Velvet Kek dan Cupcake memang tengah mendapat sambutan. Maklumlah mende baru kan... Tapi personally memang kami sekeluarga pun cukup suka dengan kek RV nie. Wow terkecur air liur dibuatnya. Mana taknya sebab topping kek nya yang special. Bukan pakai buttercream biasa tau, tapi pakai cream cheese wow... Habis la aku hehehe... Btw Insya Allah memang berbaloi mencuba. Semua orang kena cuba rasa... Nanti saya masukkan gambar-gambar RV nie yer... Tunggu ;)

No comments:

Post a Comment