Thursday, 18 August 2011

Ambil mood :)

Agak-agaknya boleh tak kalau blog Special Sugar nie saya masukkan juga cerita-cerita harian? Ok tak? Ok je la kan... Baru meriah sikit rasanya hehehe...

Semenjak adanya Special Sugar dalam hidup Mama, seriusly Mama memang kelam kabut dibuatnya. Dengan dua orang hero, Haikal 6 tahun dan Faris 23 bulan, dengan ayah diorg lagi ( my lovely husband ), dengan rumah ku syurga ku ini, dan macam-macam lagi title yang listnya memey cukup panjang! Apa-apa pun hidup mesti diteruskan... Kita buat dengan sehabis baik, Insya Allah semuanya berjalan dengan lancar...

Hari nie puasa ke 18. Baju melayu dan baju kurung dah ready. Jangan tanya warna apa yer, biarlah rahsia dulu ok ;)
Baju t-shirt dan seluar Haikal & Faisal dah selesai. Tinggal baju malam untuk diorg dan selipar baru. Songkok tak payah beli sebab ada banyak kat rumah. Recycle je la...
Mama dan ayah heeee belum shopping lagi, no idea apa yang nak dibeli... Tunggu mood raya sampai baru ada nafsu kot hahaha!

2 comments:

  1. Baru best sis kalau update blog hari2.. hehehe.. leh tau keje seharian.. hahahaha... haiizzzz geram nyer tgk red velvet ngan macaron tuuu!!!!!!

    ReplyDelete
  2. boleh je kak! hehehe. hari2 update.. best jgk!

    ReplyDelete