Monday, 3 October 2011

Design name card and bunting, finally! :)

Assalammualaikum semua, sihat sejahtera hendaknya yer... Hehehe berat badan naik sebab Masya Allah makan banyak betul bila time-time Syawal itu hari. So kena la lari balik atas treatmill yang dah berhabuk tu kikikiki... Last two weeks, dah berlangsung kenduri kahwin adik saya. So memey lega dah le kepala hotak nie. Dah tak risau dah sebab Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. Ye la walau tak berapa lancar pun kita mesti la kena cakap, lancar jugakkan kan? Yang penting semuanya dah selamat.... Saya juga happy sebab dapat buat Candy Buffet masa majlis tu berlangsung. Seronok bila tengok guest seronok. Gambar-gambar ada tapi tunggu dulu lah yer... So hari nie kita layan design name card dan bunting from Special Sugar setelah sekian lama menunggu... Ok tak ok layan je lah ;)





Anis
Special Sugar
012.5209097
thespecialsugar@gmail.com

No comments:

Post a Comment