Saturday, 12 November 2011

COTY2U Autoshow 2011


Seronok sekali sekala melayan minat orang lelaki nie. Ye lah selama hari nie asyik husband je yang dok mengikut Mama shopping sana sini. Kali nie bila husband kata nak pergi ke Autoshow, kebetulan memang tak buat apa-apa pun siang tadi so bawak je la semua yang ada kat rumah nie... Memang sampai ke malam la bercerita pasal kereta dan motor yang diorg idam-idamkan... Mama pun layan je laaa... Test jugak satu motor, tapi malangnya kaki Mama tak sampai hehehe... Ada hati jugak tu kan... :)







Seronok berangan-angan katanya... Layankan je la kan... :)

Anis
Special Sugar
012.5209097
thespecialsugar@gmail.com

No comments:

Post a Comment